Parning

Klippa ❤️ Fiyero

Förra veckan hade vi finbesök av underbara Klippa som varit på dejt med Fippe i dagarna sju. En perfect match från första stund. ❤️❤️ Klippa gick och trängtade efter Fippe i flera dagar och som den gentleman han är var Fippe med på allt lek och bus. Men mer än så blev det inte förrän han tyckte att hon var redo, vilket kom framåt helgen. ❤️‍🔥 Ett härligt par som kommer ge underbara valpar. Nu hoppas vi bara att naturen gör sitt! ❤️💞

Glada, ljuvliga och spontana Klippa tog oss med storm och blev omedelbart en självklar del av hela vår flock här på Lunda. Jag vågar nog säga att det inte bara var könsdrift utan att äkta kärlek uppstod mellan dessa två. Ni skulle ha sett deras underbara samspel. Vi lever gott på minnet av deras händelserika vecka tillsammans.

Kontakta Guld Nyckelns kennel för mer info om Klippa’s förhoppningsvis kommande kull.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.