Träning

Idag drog vi igång vår träningssäsong inför Lkl2

Min semester har ännu inte dragit igång men det har ändå blivit lite väl mycket vila de senaste veckorna. Så, idag var det dags att dra igång träningen på allvar. Bara att bestämma sig att nu kör vi. 🙂 På agendan står Lydnadsklass II som blir höstens lilla projekt. Det gick aningen segt i början men med lite längre uppvärmning än vanligt vara vi snabbt på topp.

Idag låg fokus på ställande/läggande/sättande under gång och att få till inkallning med ställande. Fjärren kör vi alltid, det behövs. Mycket beröm, mycket godis och en del ordentliga belöningspauser emellanåt med mycket boll och lite dragkamp för att få upp energin.

Järfälla BK måste vara den lugnaste brukshundklubben jag varit på vilket funkar bra för oss – planen är alltid ledig! 🙂

 

Nu är vi igång med Lkl2