Tävling & provUtbildning & kurs

Bentley är nu licensierad Specialpedagoghund

Ett stort grattis till matte och förare Maria Ståhl som igår examinerades tillsammans med Bentley, Rivenfield Orlando (Rigoletto & Chilli), 1 år gammal, till Specialpedagoghund med inriktning Terapi, Rehab & Socialt stöd.

Maria och Bentley, som heter ”Bamse” när han arbetar med barnen, har gått utbildning hos Lyckliga Hundar i ett år och examinerades igår genom Danske Terapihunde och Betina Hofmann. Bentley började praktisera med barnen i skolan bara för ett år sen, redan när han var 4 månader gammal, vilket ger perspektiv på hur snabbt allting gått.

Bentley ”Bamse” började praktisera vid 4 månaders ålder

Vi är så imponerade av ert fina arbete och att Bentley gör en viktig skillnad för många barn med speciella behov! ❤️ 

Foto: Nina Cooper S, Lyckliga Hundar och Maria.