Uppfödning

Intet är som väntanstider

Nikki

Nu är det ca 14 dagar kvar tills det är dags för beräknad valpning och Nikkis mage har börjat växa. Hon lever lugna och harmoniska dagar här på Lunda och det mesta är som vanligt. Nikki följer med på alla bestyr på gården och tycks njuta av de många och stora ytorna. Trots att hon är en bra bit in i sin snart-mamma-bubbla får hon då och då sina goldenfnatt. 😂 Då händer det ofta att hon brottar ner sin son Fiyero, som älskar att leka med morsan. Annars håller Nikki sig undan trubbel – alltså valpen och unghundarna i flocken – hon är ju trots allt äldst den här gången. Och de andra i flocken har såklart full koll på vad som är på gång. De kontrollerar henne noga flera gånger om dagen för nyfikenheten är stor.

Intet är som väntanstider. En rakt igenom ljuvlig tid för både Nikki och oss. Nedräkningen kan börja.