Valpar

Snööverraskning på Söderslätt! 🌨

Mira med sitt barnbarn Randa och kusin Lily. På blåsiga Söderslätt krävs varma täcken vid många timmars passivitet mellan träningarna.

Vem hade trott att vi skulle få byta ut det traditionella lerbadet mot ett vinterlandskap? Minusgrader = rena hundtassar, och vi jublar! 🐾 Men den som verkligen tar snökakan är vår Lily, som älskar att dyka ner och rulla runt i den vita fluffigheten. 🐶❄

Lily, vårt hjärtegull, har bestämt sig för att stanna. Tanken på att hon skulle bli fodertik försvann snabbt när vi insåg att hon är en äkta ”keeper”. Med sina underbara föräldrar, Kira och Scoob, har hon charm och små egenheter som stulit våra hjärtan på rekordtid. 💖

Hon har redan blivit stjärnan på Miras och Mirandas räddningshundträning, charmat byxorna av alla och visat att hon är lekfull, busig och smart som få. Vi ser fram emot att se henne växa in i apporteringen, ett äventyr som bara har börjat.

Nyligen var Lily med och utforskade okända svinlängor och lador – full av mod och nyfikenhet. Stadsutflykter har också bockats av, där hon bestämt sig för att alla på Hornbach och Bauhaus är där enbart för henne – och hon hade inte fel! ☕️🛠 Cafébesök och scones på Espresso House? Lily säger ”Mer, tack!”

Håll utkik, för Lily kommer definitivt ta plats i rampljuset framöver!