Kapitel 8: Kommunikation och träffar

Uppföljning och kommunikation

Några dagar efter att din valp flyttat hem till dig kommer vi att kontakta dig och fråga hur det har gått. Du är såklart välkommen att kontakta oss så fort du har frågor och funderingar. Vår förhoppning är att vi har regelbunden kontakt under valpens uppväxt och självklart även som vuxen. Vi kommer att bjuda in dig och din familj till en grupp på Facebook, en gemenskap för ägare till valpar och vuxna hundar från vår uppfödning. Där kan vi alla dela våra erfarenheter med våra älskade hundar. Det är också i den gruppen jag kommer att skapa framtida evenemang som jag hoppas att du kommer att ta del av. Vi har även en separat grupp för alla som är med på våra kurser och öppna träningar.

Kull- och kennelträffar och andra evenemang

Rivenfield har regelbundna valp- och kennelträffar där vi och våra hundar träffas och har en trevlig stund ihop, ofta i samband med lite spontan prova-på-träning, föreläsning eller någon annan aktivitet. Ibland kan det ske i samband med exempelvis BPH eller FB-R. Vårt mål är att ha en kennelträff om året och något tätare kullträffar för de allra yngsta. Om du har ett förslag på evenemang som du tycker vi ska arrangera eller har en idé eller plats du vill föreslå får du jättegärna höra av dig till oss!

Välkommen till Rivenfield Family!

Slutligen vill vi säga grattis till din valp som hamnat hos en ägare som orkat ta sig igenom hela vår valpskola online! Kanske flyttar den in hos dig om några dagar eller veckor, eller så har den redan gjort sig hemmastadd. Vi hoppas att dessa sidor varit till nytta och att de kanske kan fungera som en uppslagsbok inför er framtid ihop. Om du har frågor om innehållet är vi glada om du frågar oss så ska vi försöka förtydliga eller fördjupa.

Vi hoppas på en långvarig relation där vi får ta del av dig och din valps framtida strapatser. Och självklart hoppas vi att vi kommer att ses och höras ofta framöver.

Stort lycka till!

Önskar

Thomas & Jonas