TräningValpar

Utflykt med Mira till Kista Galleria och Hornbach

Miljöträningen är viktig så igår fick Mira följa med på äventyr. Först till Jakobsbergs Centrum för att byta glas på min nykrossade iPhone. Men där var det hundförbud så det blev bojkott och Kista Galleria istället. Massa folk, konstig musik i butikerna, trafik, garage, rulltrappor och tusentals okända dofter och ljud. Hon låg tryggt i min famn men fick också gå en kortare sträcka. Vi stannade också till och satte oss på olika platser bara för att hinna ta in rummet. Rullande reklam på golvet var lite läskigt. ?

Sen vidare till Hornbach där man också välkomnar hund. Mira åkte lastkärra genom hela varuhuset uppe på trallarna som vi behöver för att bygga ramper (så att Mira ska slippa hoppa upp och ner för trapporna på altanen). Sov djupt när vi kom till kassan. ?

Därefter åt vi lunch på Max uteservering, Mira fick Magnusson förstås och det gick utmärkt att äta ute i ny miljö. En och annan gräsplätt fick vi pricka in också för våra kisspauser. Mellan ärendena åkte vi bil och där trivs hon verkligen i sin bur. När jag öppnar buren är hon ivrig att få komma ut på äventyr igen vilket är ett gott tecken, hon visar alltså inga tecken på rädsla för allt det okända där ute. Väl hemma på landet var hon så stolt och angelägen att berätta om alla strapatser för Vida och Leia. ❤️

På sajten www.hundvanliga-stockholm.se kan man få tips på alla tänkbara ställen som tillåter att du har din bästa vän med dig. Ett perfekt verktyg för att planera din miljöträning.