Tips

Mira grattar Årets Upplands-Broare

Vår härliga Mira besökte Kungsängen veterinärklinik tillsammans med sin andra husse Jonas och fastnade på bild när StockholmDirekts lokala tidning Upplands-Brobladet var på plats för att göra ett reportage om Hubert Nowakowski och Agnes Lenart.  Hubert och Agnes driver kliniken vid Tibble torg och har blivit framröstade av kommuninvånarna som Årets Upplands-Broare vilket vi tycker är jätteroligt! Och vi som ofta besöker Hubert och Agnes kan intyga att man verkligen får den bästa servicen – en veterinärklinik som ger det där ”lilla extra”. 😀

Skärmavbild 2017-09-25 kl. 13.45.57
Mira i Upplands-Brobladet 😎

Att träffa nya människor och besöka nya miljöer tycker Mira är det roligaste som finns så självklart var hon strålande glad. Tack Hubert och Agnes. ❤️

Stort grattis till utmärkelsen!

Foto: Linda Lundberg