TräningValpar

Linjetag och markeringar så tänderna ryker!

Idag var vi i underbart vackra Rösaring och tränade lite apportering uppe på åsen. Vida fick bl.a. ett sök med åtta dummies och Mira, nu 20 veckor gammal, fick ett gäng enkla markeringar med lite ris och träd som skymde nedslagsplatsen som utmaning. Till sist övade vi lite stadga med dummykast över huvudet på Mira och så avslutade vi med ett linjetag som du ser i videoklippet, och det gick ju vägen. 🙂 Hon är en lättlärd tjej, Mira. Idag tappade hon dessutom två hörntänder under träningen och man kan se att hon med viss möda lyckas hålla kvar dummyn i munnen. En av hörntänderna var redan på väg så det var definitivt dags för tandlossning. 🙂

Härliga Fröken Tandlös och storasyster Yster, mina hjärtan!

Beaworthy Vidia och Beaworthy Mira La Luna