Uppfödning

Det börjar närma sig!

Black Jack & Blues "Leia" grand danois dräktig jazzkullen

Med bara tre dagar kvar börjar dräktigheten närma sig sitt slut och Leia mår toppen. ❤️ Hon äter fortfarande med god aptit även om den tjocka magen pressar på så att vi behövt dela upp måltiderna på flera små portioner fördelade över dagen. Vi har gjort några försök att få med den stora magen på bilderna men den är svårfångad. Den gör sig kanske mest påmind för Leia när hon ska lägga sig för det är inte alla sovställningar och liggplatser som funkar längre. Hon tycks tycka att den är i vägen överallt, men dubbelsängens mjuka bäddmadrass är nu skönare än någonsin… 😄

Black Jack & Blues Just My Choice "Leia"

I förrgår började vi ta tempen för att kunna identifiera starten av öppningsstadiet men än så länge verkar allt lugnt. Det har gungat och stökat där inne men idag kände Jonas faktiskt de första tydliga sparkarna från andra sidan! 🥰 Valprummet står klart och nu bidar vi bara vår tid ⏳. Leia väntar, vi väntar och många valpköpare väntar med spänning!

Uppdateringar kommer allteftersom det händer något, både här på hemsidan, på Facebook och på Instagram.