Uppfödning

Knappt två veckor kvar till valpning

Leia ville bara hälsa att hon mår superbra och njuter för fullt av den underbara sommaren. Hon tar det ganska lugnt och ligger ofta ute och solar på någon dyna. Leia är nu i början av vecka åtta och det är ungefär två veckor kvar till beräknad valpning.

De bakre juvren har ökat markant i storlek och mjölken finns redan där och som ni kan ana på bilderna är getingmidjan borta. Magen har börjat växa så det knakar och det är stundvis full aktivitet på valparna där inne i buken. Det kittlar ofta till när man lägger handen på. Trots bukförstoringen har Leia väldigt bra aptit (är vi förvånade?) och har inga problem med att göra plats för dagens alla måltider.

En sån ljuvlig och gosig tid! ❤️

Intresserad av en grand danois-valp?

Vi har en separat intresselista för Grandisar och det är många som vill stå med på den. Om du är intresserad av en Grandis-valp är det hög tid att du skickar oss en valpförfrågan. Vi letar bl.a. ägare för halvfoder och vi tror att det blir bäst med någon som gillar att tävla och ställa ut. Men hör av dig så tar vi det där ifrån. Du kan läsa mer om Jazzkullen här.